Support van de Spend Cloud

Heb je een vraag of heb je ondersteuning nodig?

Kijk dan eerst of je het antwoord in de Spend Cloud Portal kan vinden. Hier kun je zoeken in diverse kennisdocumenten. De Spend Cloud Portal kun je bereiken door in te loggen in jouw Spend Cloud omgeving. Daarna klik je op het vraagteken rechtsboven. 

Kun je het antwoord hier niet vinden? Neem dan contact op met onze support afdeling via onderstaande knoppen of dien een support call in. 

spend-cloud-card-met-laptop-en-smartphone

Het support-e-mailadres is alleen bedoelt voor applicatiebeheerders met vragen voor de supportafdeling. Heb je een algemene vraag? Stuur je mail dan naar info@proactive.nl. Heb je een vraag voor de salesafdeling? Stuur je mail dan naar sales@proactive.nl. Heb je een administratieve vraag? Stuur je mail dan naar administratie@proactive.nl

Hier kun je zoeken in diverse kennisdocumenten en in de antwoorden op vragen van andere klanten. De Spend Cloud Portal kun je bereiken door in te loggen in jouw Spend Cloud omgeving. Daarna klik je op het vraagteken rechtsboven. Dan ben je automatisch ingelogd in de Spend Cloud Portal.

Onze support consultants maandag tot en met vrijdag van 08:00 uur tot 17:00 uur voor je klaar via 0800-776 2284 of via support@proactive.nl. Onze supportdesk is bedoeld voor Applicatiebeheerders van de Spend Cloud. Ben je een medewerker? Neem bij vragen eerst contact op binnen je organisatie met de Applicatiebeheerder.

De support consultants kun je ook bereiken via de chat via de Spend Cloud Portal. Rechtsonderin staat een knop met ‘Wij zijn online! Nu chatten’. Klik op deze knop en start de chat met de support afdeling!

Controleer of je gebruik maakt van de spend.cloud link en gebruik het stappenplan op de Spend Cloud inlogpagina.  Lukt het je niet om in te loggen? Contact met de supportafdeling is bedoeld voor applicatiebeheerders van de Spend Cloud. Ben je een medewerker? Neem bij vragen eerst contact op binnen je organisatie met de Applicatiebeheerder.

Voor updates over storingen kun je terecht in de Spend Cloud Portal. Eventuele storingen kun je ook volgen op deze websitepagina.

Bekijk dan de evenementenpagina.

Soms is het nodig dat een support consultant meekijkt in de omgeving om je vraag op te lossen. Dit gebeurt via de Visma | ProActive Viewer: deze kan je hier downloaden.

Support call indienen 

Onze support afdeling is bedoeld voor Applicatiebeheerders van de Spend Cloud. Ben je een medewerker? Neem bij vragen eerst contact op binnen je organisatie met de Applicatiebeheerder.

Soms is het nodig dat een support consultant meekijkt in de omgeving om je vraag op te lossen. Dit gebeurt via de Visma | ProActive Viewer: deze kan je hier downloaden.