Visma-ProActive-Spend-Cloud-gebruik-analyse

Waarom zou ik een Visma | ProActive vragenlijst invullen?

De klanttevredenheidsonderzoeken, sterwaarderingen en andere vragenlijsten vliegen je tegenwoordig om de oren.

Van iedere product of dienst kun je wel ergens een review achterlaten. Natuurlijk geldt dat ook voor de Spend Cloud. Waarom zou je daarvoor de moeite nemen? Waarom is feedback waardevol voor Visma | ProActive?

‘Om feedback te geven aan Visma | ProActive’

“Zelf sta ik altijd open voor feedback, dus vind ik het geen probleem de korte vragenlijst van Visma | ProActive in te vullen. Het is waardevol, omdat ik hier eventuele irritaties mee kenbaar kan maken. Met mijn feedback kan de Spend Cloud geoptimaliseerd worden.” – Bart van Heugten, Financieel Manager bij Resto van Harte. 

We kunnen zelf nóg wel een keer zeggen dat we feedback ontzettend belangrijk vinden, maar misschien hebben deze quotes meer impact. Veel Spend Cloud gebruikers nemen namelijk de moeite om de vragenlijst in te vullen. Iedere maand reiken we willekeurig een prijsje uit onder de deelnemers en nodigen we ze uit voor een kort interview. Dan vragen we altijd even waarom ze de moeite hebben genomen om feedback te geven. 

“Ik heb zoveel met de Spend Cloud te maken, dat ik de moeite heb genomen om feedback te geven. Als het goed gaat, laat ik dat graag weten, maar als er iets minder positiefs is, vertel ik dat ook. De vragen zijn duidelijk en ze zijn snel beantwoord. Daarom deed ik mee zelfs zonder te weten dat ik een prijs kon winnen.” – Anoniem. 

“Ik heb de vragenlijst ingevuld, omdat ik feedback wilde geven en met vragen zat. Dit soort systemen hebben me altijd geïnteresseerd, dus wilde ik meer achtergrondinformatie hebben. Als de Spend Cloud ook nog eens beter wordt van mijn feedback, is dat een win-win situatie. Daarbij is het belangrijk om meerdere perspectieven te krijgen. Zo zal de Spend Cloud vast nog krachtiger worden en nóg beter aansluiten bij mijn functie.” – Anoniem.

“Als ik er samen met collega’s achter kom dat een werkwijze in de Spend Cloud net niet helemaal aansluit op hoe wij het graag willen, lijkt me dat perfecte feedback voor de vragenlijst. Het gaat mij erom dat ik ideeën aandraag om de Spend Cloud te kunnen verbeteren.” – Anoniem.

‘Omdat ik tevreden ben over de Spend Cloud’

“Zelf draag ik altijd binnen Envida uit dat ik al vier jaar tevreden met de Spend Cloud werk, dus waarom zou ik dat niet ook aan Visma | ProActive zelf teruggeven? Ik ben blij met Visma | ProActive als partner én met de Spend Cloud als gebruiksvriendelijk product. Ook is het fijn dat de supportafdeling me snel en correct helpt als ik ondersteuning nodig heb.” – Maurice van Kan, Medewerker financiële administratie bij zorgorganisatie Envida. 

“De Visma | ProActive vragenlijst is makkelijk en snel ingevuld. Omdat ik het belangrijk vind om te laten weten hoe we als klant tegen de Spend Cloud en de service aankijken, is het een kleine moeite om terugkoppeling te geven. Ik ben echt tevreden over de Spend Cloud en het contact met mijn accountmanager.” – Anoniem.

‘Omdat ik wil bijdragen’

“Reageren is belangrijk, omdat je daardoor van anonieme gebruiker gaat naar iemand die een stem heeft in de ontwikkeling van de Spend Cloud. Ik werk mee aan softwareprojecten, dus ik weet hoe belangrijk het is om input te krijgen van gebruikers. Daarom deel ik graag mijn inzichten en probeer ik bij te dragen.” – Job Rodenburg, Manager IT Operations bij de Amsterdamse Hogeschool voor de kunsten.

“Als wij onze mond houden, dan komt Visma | ProActive er nooit achter wat wij denken dat beter kan. Bijdragen door de vragenlijst in te vullen, is voor mij een kleine moeite. Het kost weinig tijd en Visma | ProActive heeft er heel veel aan. Ik daarna ook wanneer er iets met mijn opmerkingen gedaan wordt.” – Wilma Duursma, Financiële afdeling bij Koninklijke Visio.

‘Omdat de Spend Cloud beter kan’

“De vragenlijst is dé manier om aan te geven hoe jij denkt dat de Spend Cloud beter kan. Er wordt veel verandert en goed geluisterd, dus je kunt echt meedenken over hoe de software ontwikkelt. Dat is erg prettig. Als ik wat te melden heb, laat ik dat dus weten zodat het meegenomen kan worden in verbeteringen van de Spend Cloud.” – Christine van primair onderwijsorganisatie Obase & Octho.

“De Visma | ProActive vragenlijst is erg kort, dus het is een kleine moeite. Ik verwacht ook dat er daadwerkelijk iets met mijn feedback gedaan wordt, omdat de Spend Cloud regelmatig wordt aangepast. Er zijn wel vaker verbeteringen die uit gebruikerswensen komen, dus dat motiveert om input te geven.” – de beleidsmedewerker financiën van SGVVS. 

“De vragenlijst is een goed middel om zo breed mogelijk feedback te verzamelen over alle Spend Cloud gebruikers. Die kans benut ik graag, zodat mijn feedback de Spend Cloud kan helpen verbeteren. Daar helpen we onszelf ook mee. Als een wens of probleem vaker genoemd wordt, is de kans groter dat het hoog op de agenda komt te staan.” – Anoniem.

Ik wil mijn mening over de Spend Cloud laten horen

We staan altijd open voor feedback (via de Spend Cloud Portal, via mail, via telefoon en natuurlijk via de vragenlijst) en werken zelfs met een testpanel. Testpanelleden zijn als eerste op de hoogte van nieuwe functionaliteiten waar we aan werken en geven dus feedback op aanpassingen die nog niet in gebruik zijn. Zo kunnen we al optimaliseren voordat iedereen met de software werkt. Wil jij als Spend Cloud gebruiker ook lid zijn van het testpanel? Bekijk dan de testpanel pagina!

Benieuwd hoe feedback verwerkt wordt in de Spend Cloud?

De nieuwste versie van de software laten we graag zien tijdens een vrijblijvende demo. Neem contact met ons op om te bespreken wat de Spend Cloud voor jou kan betekenen. 

Ik wil een demo

Benieuwd wat de Spend Cloud van Visma | ProActive voor jou kan betekenen?

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *